Estudis recents del CSIC i de la University of Wales han determinat que el consum de subproductes de l’olivera millora la qualitat de la carn i de la llet de cabres i ovelles

L’estudi, publicat en la revista Animal Feed Science and Technology, demostra amb dades de laboratori i de camp, que incloure fulla d’olivera i pinyol en la dieta dels animals fa créixer el nivell de colesterol bo i redueix la presència de grasses saturades en la carn.

Segons aquests experts, les fulles d’olivera proporcionen la mitat de l’energia i aminoàcids necessaris per al manteniment d’ovelles i cabres.

És una bona notícia, ja que aquest descobriment científic pot animar el mercat de la indústria càrnica, a més de millorar la salut dels consumidors.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This