Termes i condicions

Avís legal i termes d’ús

En aquest espai, l’USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que conegues aquests termes abans de continuar la teua navegació. L’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V., com a responsable d’aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris. Aquest web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents condicions generals regulen l’ús (inclòs el mer accés) de les pàgines del web, integrants de la pàgina web de olidelatorre.com, inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedisca a la web, olidelatorre.com (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents en cada moment del portal olidelatorre.com.

DADES PERSONALS QUE RECAPTEM I COM HO FEM

Llegir Política de Privacidad.

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb olidelatorre.com. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravindre la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús de la web, amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguen causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquesta web, es prohibeix: La seua reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compte amb l’autorització dels seus legítims titulars; Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars; La seua utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització de la web, olidelatorre.com, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que poguera danyar la imatge, els interessos i els drets d’olidelatorre.com o de tercers, o que poguera danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal olidelatorre.com o que impedira, de qualsevol forma, la normal utilització de la web. No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant olidelatorre.com no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguen produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari a olidelatorre.com poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a olidelatorre.com, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que s’estableix en la normativa vigent en protecció de dades.

La comunicació entre els usuaris i olidelatorre.com utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estiga garantida.

RECLAMACIONS

L’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V. informa que hi ha fulls de reclamació a disposició d’usuaris i clients. L’Usuari podrà realitzar reclamacions sol·licitant el seu full de reclamació o enviant un correu electrònic a olidelatorre@gmail.com indicant el seu nom i cognoms, el servei i / o producte adquirit i exposant els motius de la seua reclamació.

L’usuari / comprador podrà notificar-nos la reclamació, bé a través de correu electrònic a: olidelatorre@gmail.com, si ho desitja adjuntant el següent formulari de reclamació: El servei / producte: Adquirit el dia: Nom de l’usuari: Domicili de l’usuari: signatura de l’usuari (només si es presenta en paper): Data: Motiu de la reclamació:

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Per si pot ser del teu interés, per sotmetre les teues reclamacions pots utilitzar també la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seua modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat de la pàgina web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (inclosos estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya. En el cas que un usuari o un tercer consideren que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut a la web, haurà de notificar aquesta circumstància a l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V., indicant:

  • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la presente un tercer diferent de l’interessat.
  • Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seua ubicació a la web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

ENLLAÇOS EXTERNS

Les pàgines del web olidelatorre.com, poden proporcionar enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços. L’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V. no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguen derivar-se a l’Usuari per accés a aquests enllaços.

Així mateix, l’usuari trobarà dins d’aquest lloc, pàgines, promocions, programes d’afiliats que accedeixen als hàbits de navegació dels usuaris per establir perfils. Aquesta informació sempre és anònima i no s’identifica a l’usuari.

La Informació que es proporcione en aquests Llocs patrocinats o enllaços d’afiliats està subjecta a les polítiques de privacitat que s’utilitzen en aquests Llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privacitat. Pel que recomanem àmpliament als Usuaris a revisar detalladament les polítiques de privacitat dels enllaços d’afiliat.

L’Usuari que es propose establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal olidelatorre.com haurà d’obtindre l’autorització prèvia i escrita l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V. L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V. i el propietari del lloc en què s’establisca l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V., com dels seus continguts o serveis.

POLÍTICA DE COMENTARIS

A la nostra web i es permet fer comentaris per enriquir els continguts i realitzar consultes.

No s’admetran comentaris que no estiguen relacionats amb la temàtica d’aquest web, que incloguen difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres.

També seran suprimits els comentaris que continguen informació que siga òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguen informació personal, com, per exemple, domicilis privats o telèfons i que vulneren la nostra política de protecció de dades.

Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb fins promocionals d’una web, persona o col·lectiu i tot el que puga ser considerat spam en general.

No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms. No es consideraran tampoc aquells comentaris que intenten forçar un debat o una presa de postura per un altre usuari..

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

El prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguen derivar de:

  • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, o dels seus serveis i continguts.
  • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts.
  • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.
  • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
  • El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que pogueren dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general les relacions entre l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals.

CONTACTE

En cas que qualsevol Usuari tinguera algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal olidelatorre.com, es pot comunicar a través del nostre correu electrònic: olidelatorre@gmail.com.

De part de l’equip que formem l’ALMÀSSERA DE LA TORRE, COOP. V. t’agraïm el temps dedicat a llegir aquest Avís Legal.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This