2021-11-06 Essències Oli de la Torre 1

Seguim amb la programació dels itineraris per donar a conéixer l’essència del nostre poble. “Som pa, som oli” és la ruta que vam fer el passat dissabte

Logo Essències - Vertical negatiu

Feia un poc de fred però la gent venia abrigada, cap problema. Després de la presentació en l’olivera de la plaça, ens dirigirem als forns de pa d’Ivorra i Pérez i de La Plaça per a conéixer el procés d’elaboració dels seus productes i tastar les coses bones que saben fer (@PanaderiaIvorraPerez i @hornodepanlaplaza.torremanzanas).

Passejant pel carrer de la Creu baixarem fins a l’almàssera, on a més d’explicar i veure com fem l’oli, vam preparar un tast combinat amb el pa calentet acabat d’eixir dels forns.

Per completar aquesta experiència sensorial ens dirigirem al Bar Restaurant Amber, on tinguérem l’oportunitat de degustar una mostra de gastronomia local, tot banyat i cuinat amb un poquet d’Oli de La Torre (@restauranteamber.torremanzanas).

En acabar, baixarem al Molí Fariner Hidràulic, que es troba en bon estat de conservació, a pesar del temps que porta sense funcionament. I per finalitzar la ruta, anàrem a l’espectacular Molí Fariner Elèctric, que també es troba en bon estat, només caldria un poc de manteniment i neteja per a què lluïra com cal un patrimoni tan emblemàtic per al nostre poble.

Els nostres visitants marxaren contents després d’un matí agradable i segur que ple de descobriments. Esperem que l’experiència els haja agradat, nosaltres hem posat tot el que hem pogut, però això ja ens ho diran els protagonistes.

2021-11-06 Essències Oli de la Torre 2

Essències de noviembre

Seguimos con la programación de los itinerarios para dar a conocer la esencia de nuestro pueblo. “Som pa, som oli” es la ruta que hicimos el pasado sábado

Hacía un poco de frío pero la gente venía abrigada, ningún problema. Después de la presentación en el olivo de la plaza, nos dirigimos a los hornos de pan de Ivorra i Pérez y de La Plaza para conocer el proceso de elaboración de sus productos y probar las cosas buenas que saben hacer (@PanaderiaIvorraPerez y @hornodepanlaplaza.torremanzanas).

Paseando por la calle de la Cruz bajamos hasta la almazara, donde además de explicar y ver como hacemos el aceite, preparamos una cata combinada con el pan calentito acabado de salir de los hornos.

Para completar esta experiencia sensorial nos dirigimos al Bar Restaurante Amber, donde tuvimos la oportunidad de degustar una muestra de gastronomía local, todo bañado y cocinado con un poquito de Oli de La Torre (@restauranteamber.torremanzanas).

Al acabar, bajamos al Molino Harinero Hidráulico, que se encuentra en buen estado de conservación, a pesar del tiempo que lleva sin funcionar. Y para finalizar la ruta, fuimos al espectacular Molino Harinero Eléctrico, que también se encuentra en buen estado, solo haría falta un poco de mantenimiento y limpieza para que luciera como es debido un patrimonio tan emblemático para nuestro pueblo.

Nuestros visitantes marcharon contentos después de una mañana agradable y seguro que llena de descubrimientos. Esperamos que les haya gustado la experiencia, pero esto ya nos lo dirán los protagonistas.

2021-11-06 Essències Oli de la Torre 3
2021-11-06 Essències Oli de la Torre 4

Veure imatges a Google Fotos.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This