El passat 22 de desembre ens vam reunir en l’Almàssera de La Torre els representants dels cinc destins pilot del projecte Essències

Després de moltes reunions virtuals, era el moment de trobar-nos en persona per a intercanviar opinions, compartir inquietuds i arribar a acords per tal de tirar endavant amb aquest projecte. Vam estar: Carles de Balones, Rafael de Cocentaina, Luis Miguel de La Canyada, Saoro president d’Olis de Diània, Gonzalo tècnic del GAL Muntanya d’Alacant i José Miguel de L’Almàssera de La Torre.

Reunió d’Essències a La Torre de les Maçanes. Foto 2
Logo Essències - Vertical negatiu

Essències està pensat com un servei de turisme experiencial, basat en els criteris d’economia social. Som comunitats i territoris que cooperem per a vincular-nos, sostenir-nos i compartir la riquesa cultural i natural dels nostres pobles.

Tot i les dificultats que estem vivint a causa de la situació provocada per la pandèmia del Covid-19, tots els assistents estigueren d’acord en assumir el repte de continuar amb aquest projecte que ens uneix i ens il·lusiona. Ens queda molt camí al davant i pensem en fer-lo junts!

La nostra proposta, en www.essencies.net

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This