A l’Almàssera de La Torre, ja fa un temps que estem en procés de canvi per a millorar la qualitat en la producció del nostre oli

Som tota una comunitat dedicada a entendre i estimar l’oli d’oliva verge. Sabem trobar quina és la millor terra, el millor moment per a cada faena; coneixem els processos més adequats i sabem com treure el màxim de cada oliva. Tot perquè puguem disfrutar plenament en les nostres taules de l’OLI DE LA TORRE, molt més que oli!

Oli de La Torre. Logo verd.
Nou Logo.
Desembre, 2020

Som l’essència d’un territori!

Som història, tradició i poble!

Som el sabor de la salut!

Ara toca d’adaptar la nostra marca a les circumstàncies actuals, sense perdre la nostra essència amb voluntat i esperit cooperatiu.

Hem començat pel NOU LOGOTIP, sorgit d’una gota d’oli i estem preparant el Manual d’Identitat Corporativa, per poder fer el canvi d’imatge de forma progressiva, goteta a goteta omplirem el setrill.

Botella d'Oli de La Torre de 500 ml. Verge extra. Imatge de producte.
Vols Oli de La Torre?
El tens a 1 clic.

Hem fet una NOVA PÀGINA WEB, amb un BLOG en el qual publicarem notícies regularment, i on els nostres clients podran comprar OLI DE LA TORRE en la  BOTIGA VIRTUAL, QUE JA ESTÀ OPERATIVA. Encara estem en fase de proves. Us agrairem que ens informeu si trobeu algun error o que ens proposeu idees.

Captura de pantalla de la pàgina de portada.

A més, participem en el PROJECTE ESSÈNCIES, orientat a promoure l’economia social en el medi rural: Estem planificant una sèrie d’activitats que tenen com a objectiu oferir un turisme d’experiències amb les oliveres i el seu oli d’oliva com a protagonistes:

Logo Essències - Vertical

Seguim fent camí … i FENT MOLT BON OLI!!! Salut!

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This