Enguany l’Assemblea General ha estat marcada pel Covid-19

Amb l’aforament limitat, les finestres obertes, poquets socis presents i moltes autoritzacions han fet possible que els acords adoptats siguen vàlids a tots els efectes.

El Consell Rector de la Cooperativa dona les gràcies a tots els socis que han manifestat la seua confiança en ell, mitjançant les delegacions de vot, i més encara als presents, que van haver de patir molt de fred. Gràcies!!!

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This