L’oli d’oliva verge no és ni més ni menys que el suc natural d’una fruita, l’oliva, obtingut exclusivament per procediments mecànics

És per això que acabat de fer té un aspecte térbol, degut a les micropartícules de polpa o de pinyol i a la miqueta d’aigua que porta mesclades. Perquè s’aclarisca, ha de passar un temps més bé llarg o bé podem filtrar-lo.

Per a filtrar l’oli, el fem passar a través d’unes plaques de cel·lulosa i de terres diatomees, deixant pel camí totes les impureses i la humitat, el resultat és un oli net i brillant. El procés és físic i no altera de cap manera la definició d’oli d’oliva verge.

Està demostrat que l’oli d’oliva verge FILTRAT conserva les seues propietats organolèptiques durant més temps, perquè al no tindre morca ni aigua, no es produeixen fermentacions ni enranciments.

L’avantatge de l’oli NO FILTRAT és que parlem d’un producte totalment natural

Pur suc d’oliva que està molt bo acabat de fer, però quan passa un temps perd aquestes característiques i no és convenient emmagatzemar-lo així. Antigament en les cases es “trastombava” canviant-lo de recipient en arribar la primavera i del que quedava en la gerra es feia sabó.

L’oli d’oliva verge SENSE FILTRAR es considera un producte de temporada, l’oli d’oliva verge FILTRAT es consumeix durant tot l’any i moltes vegades d’un any per a l’altre.

Com tot en la vida, és qüestió de gustos i en la cooperativa estarem encantats de servir les vostres comandes atenent sempre les vostres preferències!

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This