Un any més, en aquestes dates en què s’acosta el moment de recollir l’oliva, repliquem el nostre post sobre el moment òptim de collita

I aquest any, més si cap, és recomanable començar aviat també, per tindre més temps de reacció davant eventuals incidències derivades de la pandèmia. En aquesta làmina intentem explicar el compte del rendiment gras segons el moment de recol·lecció … QUE TANT ENS COSTA COMPRENDRE ALS OLIVARERS!

Cada varietat és cada varietat, cada zona és cada zona, cada finca és cada finca, ho sabem … Però en general, al novembre-desembre l’oli està pràcticament fet, i si recollim en aquest període, tindrem més qualitat, menys riscos de caiguda per inclemències del temps i a més, a l’any següent tindrem més collita. Aquest és el nostre consell!

Publicació al Facebook.

Asociación Española de Municipios del Olivo. AEMO.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This