Oli de La Torre. Logo.

El pròxim dilluns 5 d’Octubre col·laborarem en el TURGASTROUA: III Trobament de Turisme i Gastronomia, organitzat per la Càtedra d’Estudis Turístics Pere Saragossa Orts, de la Universitat d’Alacant

Aquesta jornada se celebrarà en el saló d’actes de l’Ajuntament de Benidorm. Oli de La Torre tindrà presència en un stand perquè tot el món puga tastar el nostre oli artesà.

En aquestes jornades ja podrem anar mostrant al públic la nostra nova imatge, una aposta moderna i dinàmica que volem que atraga un públic que valore la qualitat, artesania i trajectòria de la nostra Almàssera.

TURGASTROUA està pensat per a persones a qui els agrada la gastronomia o el turisme, per als interessats en la comunicació, els “foodies” o, simplement per als que volen viure un dilluns diferent i submergir-se en experiències reals relacionades en el turisme i la gastronomia.

La inscripció són 15 euros i està més que justificada, ja que dona dret a l’assistència a totes les ponències i taula redona, transport gratuït en autobús des de la Universitat d’Alacant, així com a la degustació de plats elaborats per prestigiosos cuiners en productes de la Costa Blanca com el nostre Oli de La Torre de les Maçanes, Oli de La Torre, oli artesà d’oliva verge, obtingut dels olivars de La Torre de les Maçanes.

Aquestes jornades de TurGastroua tenen ponències de luxe, com la de QUIQUE DACOSTA, AITOR ELIZEGI, Ana Sants, MARÍA ALEJANDRA FELDMAN, Elisa ESCORIHUELA, ERIKA SOFÍA Silva, Jesus TRELIS i CHRISTIAN RODRÍGUEZ.

A més, hi haurà una DEGUSTACIÓ de plats realitzats pels cuiners col·laboradors de la Càtedra d’Estudis Turístics Pere Saragossa Orts, que no són altres que: Gema PENALVA, Davit MARTÍNEZ, Davit ARIZA, EVARIST MIRALLES i SARA GÓMEZ.

Pròximament us contarem que tal ha sigut l’experiència.

El próximo lunes 5 de Octubre colaboraremos con el TURGASTROUA: III Encuentro de Turismo y Gastronomía, organizado por la Cátedra de Estudios Turísticos Pedro Zaragoza Orts, de la Universidad de Alicante

Esta jornada se celebrará en el salón de actos del Ayuntamiento de Benidorm. Oli de la Torre tendrá presencia en un stand para que todo el mundo pueda catar nuestro aceite artesano que con tanto cariño elaboramos.

En estas jornadas ya podremos ir mostrando al público nuestra nueva imagen, una apuesta moderna y dinámica que queremos que atraiga a un público que valore la calidad, artesanía y trayectoria de nuestra almazara.

TurGastroUa está pensado para personas a las que les gusta la gastronomía o el desarrollo turístico, para los interesados en la comunicación, los “foodies” o, simplemente para los que quieren vivir un lunes diferente y sumergirse en experiencias reales relacionadas con el turismo y la gastronomía.

La inscripción cuesta 15 euros y está más que justificada, ya que da derecho a la asistencia a todas las ponencias y mesa redonda, transporte gratuito en autobús desde la Universidad de Alicante, así como al cocktail degustación de platos elaborados por prestigiosos cocineros con productos de la Costa Blanca, como nuestro aceite de La Torre de les Maçanes, Oli de La Torre, aceite artesano de oliva virgen obtenido de los olivos de nuestro pueblo.

Estas jornadas de TurGastroUA cuentan con ponencias de lujo como la de Quique Dacosta, Aitor Elizegi, Ana Santos, María Alejandra Feldman, Elisa Escorihuela, Erika Sofía Silva, Jesús Trelis y Christian Rodríguez.

Además habrá una degustación de platos realizados por los cocineros colaboradores de la Cátedra de Estudios Turísticos Pedro Zaragoza Orts, que no son otros que: Gema Penalva, David Martínez, David Ariza, Evarist Miralles y Sara Gómez.

Próximamente os contaremos qué tal fue la experiencia.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This