Cartell de Presentació. Estimem la Nostra Terra.

Aplec pel Territori a La Torre de les Maçanes

Enguany és especial per a dos Col·lectius de les nostres comarques que venim treballant activament en defensa del territori, la natura i el patrimoni:

LA COORDINADORA D’ESTUDIS EÒLICS DEL COMTAT I L’ASSOCIACIÓ EL RENTONAR, DE LA TORRE DE LES MAÇANES.

10 ANYS DE LLUITA PER EVITAR LA CENTRAL EÒLICA DE LES SERRES DEL COMTAT. 20 ANYS DE LLUITA EN DEFENSA DEL NOSTRE POBLE I ENTORN NATURAL A LA TORRE.

PER TOT AIXÒ HEM DECIDIT “ACOMBOIAR-NOS” I CELEBRAR JUNTS QUE ESTIMAVEM, ESTIMEM I ESTIMAREM LA NOSTRA TERRA i tirarem endavant per protegir tots els valors que té aquesta forma de vida als nostres pobles. I HO FAREM AMB UNA BONA TROBADA A LA TORRE DE LES MAÇANES ELS PROPERS dies 18 i 19 d’OCTUBRE.

Hem acordat que siga una trobada intercomarcal que aplegue gent sensibilitzada per la natura i els valors culturals d’aquest racó del País Valencià, obrint-ho a qui vulga celebrar amb nosaltres la defensa de la nostra terra i gent.

Véns?

Esdeveniment al Facebook

Logo Associació El Rentonar
Logo Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat
Logo Sóc de Poble. Portal de Pobles Connectats

Excursió amb Daniel Climent

Tens tota la informació a la nova pàgina de l’Aplec. Punxa ací

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This