Enguany hem començat a pesar olives el passat dia 16 de novembre

Són molts els colliters que ja estan arreplegant-ne i d’altres que estan preparant-se.

Recordem a tots que seguisquen les recomanacions de bones pràctiques que els hem enviat per correu, que pensen que l’oli ens l’hem de menjar tots i el que no ens mengem l’hem de vendre… No podem fer oli bo si les olives que portem a l’almàssera no són bones; i no podem vendre oli si no és un producte de qualitat.

El pitjor són els preus i contra això, poca cosa podem fer, com diuen els vells: “Ho tenim més negre que una oliva!”.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This