La setmana del 19 al 23 d’octubre, s’ha impartit en la cooperativa un curset de cultiu de l’olivera dirigit als socis i als seus familiars.

Els mestres de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, Guillermo i Vicent, ens han ensenyat tot el que s’ha de fer quant a tècniques de cultiu, preparació del terreny, control de plagues, poda de l’olivera, recollida de les olives, etc.

Es tracta de produir les millors olives, per a poder fer el millor oli i així ser més competitius en el mercat.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This