Ahir, dia 17 de gener es va celebrar per fi l’Assemblea General Ordinària de la cooperativa

I diem “per fi” ja que s’ha hagut de convocar dues vegades, perquè el passat 13 de desembre, data de la primera convocatòria, no hi van assistir prou socis per a iniciar la reunió.

El Consell Rector va sotmetre a votació els comptes anuals corresponents a l’exercici econòmic de la campanya 2007-2008, que van ser aprovats per unanimitat.

Després es va informar sobre el programa de qualitat de l’oli d’oliva i entre tots arribàrem a la conclusió que, si no som capaços de fer un oli que siga cada vegada millor, no tenim res a fer en el mercat. Aquesta és una tasca que comença en el bancal i continua fins a l’almàssera.

Tot seguit, es va informar els socis de l’obligació que tenen tots aquells que reben les ajudes del “pago únic” de tindre un quadern de camp, on s’han d’apuntar tots els tractaments fitosanitaris que es facen als cultius.

Hem de dir que el més important d’aquesta Assemblea ha sigut la nombrosa assistència de gent jove, hi estaven un grapat de xicots i xicotes, fills dels socis, que no són llauradors, però que amb la seua presència ens han donat a entendre que hem de continuar lluitant pel manteniment de la terra i de la cooperativa.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This