Per a fer bon oli, fan falta bones olives: ni massa verdes ni massa madures, que no estiguen cucades ni seques

Una vegada les tinguem arreplegades hem de portar-les a l’almàssera com més prompte millor, per tal que les molguen de seguida i aconseguir així que l’oli obtingut siga vertader suc d’oliva de la millor qualitat.

Tot açò és possible amb l’esforç i la dedicació dels llauradors de La Torre (també hi tenim socis de Xixona i de Relleu) i amb la cura i el bon fer dels almasserers de la Cooperativa.

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This