La majoria dels torruans ja hem començat a “fer olives”, les primerenques: fulla negra, punxeta, mançanell, genovesa, blanqueta… ja estan madures!

Els mètodes tradicionals, a poc a poc van modernitzanse, cada vegada més anem deixant l’escala i les manetes a casa i ara agafem la maquineta vibradora per anar al bancal.

Són molts els que posen xarxes de filat baix les oliveres per tal de no plegar-ne ni una, d’altres busquen un tractor amb “paraigües” per arreplegar la collita en un moment. El cabàs i els sacs ja no fan falta, ara van directament al remolque.

Ja ho deien els antics: renovar-se o morir!

Aquest lloc web utilitza cookies per tindre la millor experiència d'usuari. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Punxa en els enllaços per a més informació. Plugin cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Pin It on Pinterest

Share This